Cro Star

Mostar ima tri državna prvaka u taekwondou

"Naši državni prvaci su zaista pomeli konkurenciju u svojim kategorijama. Pokazali su puno napretka te puno volje i motivacije".
Sport / Ostali sportovi | 12. 03. 2023. u 07:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Taekwondo klub Cro Star nastupio je u subotu na Državnom taekwondo prvenstvu za mlađe kadete, seniore i formaše.

Državni prvaci postali su Jelena Ćeško, Iva Marić i Iva Grbešić.

Foto: PR / Iva Grbešić

Državni viceprvak je David Rezo, a treći u državi su Marin Pandža i Petra Bukvić.

Foto: PR / David Rezo

"Naši državni prvaci su zaista pomeli konkurenciju u svojim kategorijama. Pokazali su puno napretka te puno volje i motivacije. Ovako veliki uspjeh će im definitivno biti vjetar u leđa za sve one turnire koji ih čekaju u idućim mjesecima. I ovo troje što su osvojili srebro i bronce su također imali odličan nastup te sam prezadovoljna ostvarenim rezultatima", rekla je trenerica Klaudia Marić.

Foto: PR / Iva Marić

Pored 6 osvojenih državnih medalja osvojen je i pehar za ekipno 3. mjesto u mlađim kadetkinjama.

"Iva Marić je proglašena za najbolju mlađu kadetkinju kluba za 2022. godinu dok je Marin Pandža bio najbolji senior. Drago mi je da i ove godine nastavljaju nizati uspjehe a državno prvenstvo je najvažniji turnir za pokazati kvalitetu u Bosni i Hercegovini", dodala je trenerica Klaudia Marić.

Foto: PR / Marin Pandža

Ovo državno prvenstvo je održano u Mostaru a sudjelovalo je oko 250 seniora, mlađih kadeta i formaša. Drugi dio državnog prvenstva će se održati za 15 dana a Zenica će tad ugostiti kadete i juniore.

Foto: PR / Petra Bukvić

Državno prvenstvo se održalo u dvorani na Bijelom brijegu na 4 borilišta uz elektronsku opremu Daedo.

Kopirati
Drag cursor here to close