Gerrard zaključao svoj gol

Srbija bez šansi protiv Francuske

Rezultatski utakmica je bila neizvjesna do osme minute, a nakon toga je na terenu bila samo jedna reprezentacija. Francuske predvođena Gerardom na golu. Sve je bilo jasno nakon prvog poluvremena jer prednost koju je imala Francuska 16:7.
Sport / Ostali sportovi | 17. 01. 2022. u 22:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su se u taboru reprezentacije Hrvatske pribojavali posljednje utakmice, okršaja između Francuske i Srbije, na kraju se ništa nije dogodilo rezultatski spektakularno. Francuzi su odigrali svoju najbolju utakmicu na turniru i ne samo da su savladali Srbiju, već je rezultatski potpuno nadigrali, a krajnjih 29:25 i ne odražava pravo stanje na terenu.

Rezultatski utakmica je bila neizvjesna do osme minute, a nakon toga je na terenu bila samo jedna reprezentacija. Francuske predvođena
Gerardom na golu. Sve je bilo jasno nakon prvog poluvremena jer prednost koju je imala Francuska 16:7, jednostavno je bila nedostižna. Gerrard je skidao sve u tom prvom poluvremeu, posebno zicere, pa je Srbija bila deset minuta bez gola.

Pardin je kasnije dobio priliku, a Srbija je tek serijom 5:0 u posljednjih pet minuta ublažila poraza. Mahe je zabio šest golova, Mem pet, kod Srbije je Radivojević bio usamljen s sedam golova. Cupara je imao deset obrana, Gerrard dvije više. Na kraju Francuska iz skupine C prenosi dva boda, Hrvatska niti jedan.

Kopirati
Drag cursor here to close