Unai Aguirre raspoložen na golu

Španjolska u finalu, Italija nemoćna

Protiv Italije je to bilo sigurno, čisto, uvjerljivo. Što uostalom potvrđuje rezultat. Italija nije imala nikakve šanse.
Sport / Ostali sportovi | 14. 01. 2024. u 18:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treći put u posljednjih šest godina, reprezentacija Španjolske je izborila plasman u finale Europskog prvenstva. Španjolska koja zanimljivo nikada nije bila prvak Europe. Tu su tri srebra, četiri bronce. I nova prilika u Zagrebu. Da napokon eventualno odu do kraja. Protiv Italije je to bilo sigurno, čisto, uvjerljivo. Što uostalom potvrđuje rezultat. Italija nije imala nikakve šanse.

Unai Aguirre je jednostavno zaključao svoj gol, upisao je velikih 14 obrana, četiri lopte su završile iza njegovih leđa. Samo četiri. Alessandro Velotto je postigao gol za Italiju na dvije minute prije kraja prve četvrtine.

Prvi sljedeći njegovih suigrača je došao šest i pol minuta prije kraja. Nakon tri četvrtine je bilo 5:1 za Španjolsku! Na kraju su malo Španjolci popustili pa je završilo 7:4. Granados i Perrone su postigli po dva gola kod Španjolske, Condemi kod Italije. Italija je u ovom susretu imala skromnih 13.8 % realizacije napada (4/29). Tako da i onih 12 obrana Del Lunga ostaje u vodi bazena na Savi.

Kopirati
Drag cursor here to close