UFC 295

Službeno: Miočić i Jones predvode spektakl u New Yorku

Miočić, koji će u kolovozu navršiti 41 godinu, zadnji put se borio prije dvije godine, kad je izgubio od Francisa Ngannoua.
Sport / Ostali sportovi | 08. 07. 2023. u 08:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šef UFC-A Dana White potvrdio je službeno da će se održati meč Stipe Miočića i Jona Jonesa. Američki borac hrvatskog porijekla borit će se, dakle, još jednom za pojas prvaka u teškoj kategoriji. Dana White objavio je da će se borba održati 11. studenog u New Yorku, bit će to glavna borba večeri na eventu UFC 295.

Jon Jones (35) borio se samo jednom u teškoj kategoriji. Pobijedio je u prvoj rundi Cyrila Ganea. Miočić, koji će u kolovozu navršiti 41 godinu, zadnji put se borio prije dvije godine, kad je izgubio od Francisa Ngannoua. Američki borac hrvatskih korijena mogao se povući u mirovinu nakon tog poraza, no odlučio je odraditi još (bar) jednu borbu.

Jones je smatran jednim od najboljih UFC-ovih boraca svih vremena. U karijeri ima skor 27-1, a natjecao se donedavno u poluteškoj kategoriji, u kojoj je dominirao bez premca. Jedini poraz u karijeri bio mu je protiv Matta Hamilla 2009. godine, kad je diskvalificiran zbog nedozvoljenih udaraca, piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close