Nova UFC-ova poslastica

UFC 281: Borci točni na vaganju, na Pereiru se čekalo dosta dugo

Bit će to njihov ukupno treći susret, ali prvi u MMA-u jer su se u prošlosti borili u kickboksu.
Sport / Ostali sportovi | 11. 11. 2022. u 18:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U noći sa subote na nedjelju očekuje nas UFC 281 priredba koja donosi borbu za pojas u srednjoj kategoriji između Alexa Pereire i Israela Adesanye. Bit će to njihov ukupno treći susret, ali prvi u MMA-u jer su se u prošlosti borili u kickboksu. U oba meča je pobjede odnio Alex Pereira, a jednom čak i brutalnim nokautom tako da Adesanyi sigurno ovog puta nije svejedno.

Što se tiče sunaslovne borbe večeri, Carla Esparza branit će titulu u slamka kategoriji protiv Weili Zhang. U petom mjesecu je Esparza osvojila tu titulu u jednom od najgorih mečeva za pojas otkad je UFC-a, no Zhang će sigurno donijeti borbu na stol tako da bi ovaj meč barem na papiru trebao biti nešto uzbudljiviji.

Također, na istoj priredbi se bore i Dustin Poirier i Michael Chandler, a obojica su bili točni na službenom vaganju. Bit će to prvi Poirierov nastup u ovoj kalendarskoj godini, a u trenutno posljednjem ga je svladao Charles Oliveira prije nešto manje od godinu dana. S druge strane je Chandler u trenutno posljednjem nastupu brutalno nokautirao Tonyja Fergusona te izborio ovaj meč protiv visoko rangiranog protivnika, a šuška se da bi pobjednik mogao biti sljedeći izazivač u lakoj kategoriji.

Dva borca su pali vagu, a jedan od njih je i Ryan Spann, protivnik Dominicka Reyesa, piše Fight site.

Kopirati
Drag cursor here to close