Brazilka je bila prejaka

Ivana poražena u svom debitantskom UFC nastupu

Nažalost po Ivanu, pokušala je izvesti "kneebar" te je povukla Carolinu u parter, no opet je završila u deficitarnoj poziciji. Kako se bližio kraj borbe postajalo je jasnije kako će Ivana teško do pobjede u ovom meču.
Sport / Ostali sportovi | 01. 07. 2023. u 23:52 Bljesak.info/Fightsite.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svom toliko očekivanom debitantskom nastupu, Ivana Petrović Širić je poražena od Luane Caroline jednoglasnom sudačkom odlukom.

Za Ivanu je ovo bio veliki izazov bez obzira na ono što je napravila i dominirala Aresovom muha kategorijom, gdje je ostvarila omjer 4-0 prije nego što će postati prva Aresova "flyweight" prvakinja u povijesti.  

Kada je u pitanju borba protiv Caroline, vidjelo se da Brazilka ima više iskustva. Nakon nekog vremena završile su u klinču te je Petrović upisala rušenje, no Brazilka je završila gore te je bila blizu završnici kada je gotovo zaključala "arm triangle", ali se Ivana nekako izvukla. U drugoj rundi je Luane Caroline je uspjela uputiti nekoliko dobrih udaraca, Ivana je uspjela srušiti svoju protivnicu ali je bilo premalo vremena da zada neki jači udarac.

U trećoj rundi je Caroline počela dobro pogađati kombinacijama i nanijela dosta štete na samom početku. Ivana je uspjela upisati rušenje iz klinča, no Brazilka je opet završila u gornjoj poziciji te je započela s "ground and poundom", ali Ivana se uspjela ustati. Nažalost po nju, pokušala je izvesti "kneebar" te je povukla Carolinu u parter, no opet je završila u deficitarnoj poziciji. Kako se bližio kraj borbe postajalo je jasnije kako će Ivana teško do pobjede u ovom meču. Na kraju su suci bili jednoglasni, tri puta su bodovali 29-28

Video: Borba Ivana Širić Petrović - Luane Carolina 

.

Kopirati
Drag cursor here to close