Superveleslalom

Slavila Austrijanka Venier, novi bodovi za Muzaferiju

U ukupnom poretku Svjetskog kupa Muzaferija u ovo trenutku ima 87 bodova, naravno daleko najbolja je u spustu sa 69 bodova. Trenutačno je u ovoj disciplini na 23. mjestu.
Sport / Ostali sportovi | 18. 02. 2024. u 17:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vikend brzih disciplina skijašice su zaključile utrkom superveleslaloma u Crans Montani. Elvedina Muzaferija je danas imala startani broj 46. što je opet nije spriječilo da odradi jednu solidnu utrku i osvoji nešto bodova u disciplini koja definitivno nije njena omiljena.

Muzaferija je imala vrijeme 1:18.01, što je na kraju bilo dovoljno za 16. mjesto, za pobjednicom, Austrijankom Venier je zaostala 1.49 stotinki. Kada se pogledaju startni brojevi i plasman prvih dvadeset skijašica, Elvedina je imala daleko najviši startni broj.

Do kraja sezone skijašice moraju voziti još jedan spust u Kvitfjellu, prije završnice Svjetskog kupa u Saalbachu. Tu su i tri superveleslaloma. U ukupnom poretku Svjetskog kupa Muzaferija u ovo trenutku ima 87 bodova, naravno daleko najbolja je u spustu sa 69 bodova. Trenutačno je u ovoj disciplini na 23. mjestu.

Što se tiče današnjeg superveleslaloma za skijašice Stephanie Venier je slavila ispred Federice Brignone koja je imala jako mali zaostatak (+0.4), dok je Marta Bassino završila na trećem mjestu s 15 stotinki zaostatka.

Kopirati
Drag cursor here to close