Dva međunarodna turnira

Sjajan vikend za mostarski Karate klub Zrinjski

Zrinjski je iz Zagreba kući donio dvije medalje i to zlatnu koju je osvojio Ivan Talić, te brončanu kojom se okitio Kristijan Palameta,
Sport / Ostali sportovi | 04. 03. 2024. u 16:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ovoga tjedna članovi iz Karate kluba Zrinjski iz Mostara nisu mirovali. Čak dva međunarodna turnira koja su se održala ovoga vikenda, natjecatelji iz mostarskog Zrinjskog su pohodili, te se kući vratili s medaljama oko vrata.

Jedan manji dio ekipe se zaputio za Zagreb gdje se održao Grand Karate Fun, međunarodni karate turnir koji je okupio oko 500 natjecatelja iz četiri države. Zrinjski kući nosi dvije medalje i to zlatnu koju je osvojio Ivan Talić, te brončanu kojom se okitio Kristijan Palameta, priopćeno je iz Karate kluba Zrinjski.

Ovoga puta Rafaela Ćorić i Antonio Palameta su za dlaku ostali bez medalje izgubivši meč za treće mjesto te se tako moraju zadovoljiti 5. mjestom.

Drugi dio ekipe pod vodstvom trenera Emila Ćorića i trenerice Dore Rezić zaputio se u Tuzlu na međunarodni TK OPEN na kojem su ostvareni zavidni rezultati.

Zlatna je bila Elena Talić, i to čak u dvije kategorije, dok je njena trenerica Dora Rezić uz zlatnu medalju u svojoj kategoriji osvojila i brončano odličje u OPEN kategoriji.

Zlatom su se okitili još Anđela Ćorić, koja je uz zlato dodala i srebro u drugoj kategoriji, Marija Mandić, Anđela Martinović i Željko Martinović.

Mikulić i Patrik Bohm su porazom u finalu osvojili srebrne medalje, dok su se Ivano Detki i Dominik Jurić ovoga puta nakon odličnih borbi morali zadovoljiti broncom.

Već sljedeći tjedan natjecatelje Karate kluba Zrinjski čekaju novi izazovi.

Kopirati
Drag cursor here to close