Nakon što je Đoković kažnjen

Sinner: To je bio poziv suca

"Njegova mentalna strana je veoma jaka. Točno zna kako da igra u bitnim momentima. Ne daje ti ništa. Imao sam neke lake udarce koje sam promašio", kaže Sinner.
Sport / Ostali sportovi | 15. 07. 2023. u 01:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U polufinalnom dvoboju Novaka Đokovića i Jannika Sinnera dogodilo se nešto što se često ne viđa na teniskim terenima. u drugom setu, kod rezultata 1-2 i 15:15 u trećem gemu drugog seta sudac Richard Haigh Novaku Đokoviću poen zbog navodnog "ometanja" Jannika Sinnera - proslave poena prije vremena. Zatim je dobio Đoković i opomenu za prekoračenje vremena. Sinner je nakon meča prokomentirao situaciju.

"To je bio poziv suca zar ne? Očigledno je već udario loptu, a onda je nakon toga vikao prilično dugo i glasno. Stigao sam loptu i bio prilično fokusiran. Ali, da, igrači, mi to radimo kada smo mirni i sigurni da ćemo udarcem osvojiti poen. Ne znam, mislim da je u meču Bublika i Rubleva bilo slično, zar ne? Očigledno je da znaš da igraš protiv najboljeg na svijetu u ovom trenutku, posebno na ovoj podlozi. Ali ne mislim mnogo tome, već odluke donosim na terenu. Ako mislite o tome koliko je on veliki, pravite grešku. Njegova mentalna strana je veoma jaka. Točno zna kako da igra u bitnim momentima. Ne daje ti ništa. Imao sam neke lake udarce koje sam promašio. Bio sam u tie breaku, napravio duplu grešku i par grešaka u razmjenama. Nije lako", zaključio je Sinner.

Kopirati
Drag cursor here to close