Suci nisu vidjeli aut na break loptu

Sinner: Jeste teško prihvatiti

"Ako me pitate je li teško prihvatiti tako nešto, jeste. Teško je jer sam u tom poenu igrao sjajan tenis. Igrao sam dobro. Taktički je sve išlo u dobrom smjeru", rekao je Sinner.
Sport / Ostali sportovi | 14. 04. 2024. u 01:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I to se može dogoditi u svijetu tenisa. Na jednom velikom turniru kao što je ovaj u Monte Carlu. Jannik Sinner teško je oštećen u polufinalu 
protiv Stefanosa Tsitsipasa. Vodio je 3-1 u trećem setu, imao je break loptu za 4-1 Sinner. Mogli bismo reći meč loptu. Nitko nije vidio čist aut na drugi servis Tsitsipasa.

Nije reagirao linijski sudac, kao ni sutkinja u stolcu Aurelie Tourte, a Sinner je pogriješio što nije zaustavio igru. Nastavio je igrati i izgubio poen. Grk je napravio preokret i izborio plasman u finale. Dobio je treći set 6-4.

"Desilo se što se desilo. Tu nema što da se uradi. To je već u prošlosti. Ako me pitate je li teško prihvatiti tako nešto, jeste. Teško je jer sam u tom poenu igrao sjajan tenis. Igrao sam dobro. Taktički je sve išlo u dobrom smjeru. Ali, svako nažalost to svakome može da se dogodi. I ja mogu da pogriješim. I desilo se kako se desilo. Nakon toga sam imao problem s grčevima, to je možda i posljedica onoga što se dogodilo jer nervoza utiče i na mozak, a poslije nije lako da se igra. Dao sam sve od sebe", naglasio je Sinner.

Kopirati
Drag cursor here to close