Sjajna Amerikanka

Shiffrin nakon rekorda: Tek sam počela

"Ne bih trebala osjećati pritisak nakon svega, ali i dalje osjećam nešto posebno u otkucajima srca, ono iščekivanje koje želimo uvijek imati kao skijaši. Ja ga osjećam i jače nego ikada" rekla je Mikaela.
Sport / Ostali sportovi | 12. 03. 2023. u 10:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tako se na kraju dogodilo. Mikaela Shiffrin je prvo dostigla i onda na kraju prestila Ingemara Stenmarka. Legendarnog Šveđanina po broju pobjedu u Svjetskom kupu. Amerikanka je preskočila Ingemara u Åreu, skijalištvu u Švedskoj. Mikaela Shiffrin je 11. ožujka 2023. osvojila 87. pobjedu u Svjetskom kupu i ostala sama na vrhu.

"Kakav nevjerojatan dan. Silno sam ponosna na svoje skijanje u obje vožnje. Ponosna sam na cijelu sezonu, na svoj tim jer je svaki korak na ovom putu je bio pravi, fokusiran i pozitivan i imao je prave ciljeve. Bilo je nevjerojatno. Prilično je teško opisati to što sam postigla, a još nije gotovo. Još uvijek imam isti osjećaj uoči svake utrke. Ne bih trebala osjećati pritisak nakon svega, ali i dalje osjećam nešto posebno u otkucajima srca, ono iščekivanje koje želimo uvijek imati kao skijaši. Ja ga osjećam i jače nego ikada" rekla je Mikaela koja će sutra proslaviti 28 rođendan.

Što znači da je samo "nebo granica", barem kada su u pitanju brojke, pobjede i uspjesi ove skijašice. Uostalom, Mikaela je ostavila poruku:

"Tek sam počela".

Kopirati
Drag cursor here to close