Kanađanin ljut

Shapovalov: Zašto se Rafi popušta?

"Nije fer koliko se Nadal izvlači s tim stvarima kada treba servirati. Ja sam bio spreman igrati minutu i pol prije, a onda on kaže kako mu neće dati opomenu jer ja nisam spreman. Za mene je to šala", tvrdi Shapovalov.
Sport / Ostali sportovi | 25. 01. 2022. u 11:30 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom meča se zakačio s sucem u stolici Carlosom Bernandesom, optuživši ga da je korumpiran. Kraj meč je dočekao slomivši reket. Nije bilo lako Shapovalovu, imao je neke svoje prilike. Koje nije iskoristio ali je nastavio nakon meča pričati o Nadalu i nekim drugim stvarima.

Video: Trenuci rasprave Shapovalova i suca 

"Malo sam prešao granicu rekavši sucu da je korumpiran, ali sam morao nešto reći. Nije fer koliko se Nadal izvlači s tim stvarima kada treba servirati. Ja sam bio spreman igrati minutu i pol prije, a onda on kaže kako mu neće dati opomenu jer ja nisam spreman. Za mene je to šala. U ovom meču posebno nakon prva dva seta je Nadal počeo odugovlačiti. Uz sve to dopustili su mu medicinski time out, pa onda odlazak u toalet. Koliko se sjećam meni to nisu dozvolili prošle godine.

Poštujem Nadala, međutim neke granice moraju postojati. Bila je to velika pauza nakon četvrtog seta i to sa razlogom i momentum je nestao. Mnogo je teže igrati. Nije isto igrati protiv jednog igrača ili protiv igrača i suca" zaključio je mladi Kanađanin.

Video: Nadal o Shapovalovu
Kopirati
Drag cursor here to close