US Open posljednji turnir u karijeri?

Serena sve više razmišlja o kraju karijere

"Ne želim da je kraj, ali istovremeno sam spremna za ono što dolazi. Nikad nisam voljela riječ - umirovljenje (retirement). Više sam voljela riječ - evolucija, kako bi se na taj način prikazao moj svaki sljedeći korak u tenisu" napisala je Serena.
Sport / Ostali sportovi | 09. 08. 2022. u 17:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već duže vremena se piše i priča o tome. Baš kao i kod Rogera Federera. Serena Williams se trudi, pojavljuje na turnirima, ali jasno, razmišlja o povlačenju.

Jednostavno godine čine svoje, bez obzira na ogromnu ljubav prema tenisu, veliku volju i želju da i dalje igra. Na sličan način je pričala nakon Wimbledona, sada opet spominje mogućnost definitivnog kraja nakon ovogodišnjeg US Opena.

Serena Williams, jedna od najvećih sportašica u povijesti, osvajačica 23 Grand Slam titule najavila je da bi se nakon ovogodišnjeg US Opena mogla oprostiti od aktivne teniske karijere. Na svom je Twitteru objavila da je napisala esej za američku inačicu časopisa Vogue u kojem je među ostalim naglasila da bi se nakon dugogodišnje karijere mogla posvetiti i nekim drugim stvarima...

"Ovo mi je najteža stvar koju sam mogla zamisliti. Ne želim da je kraj, ali istovremeno sam spremna za ono što dolazi. Nikad nisam voljela riječ - umirovljenje (retirement). Više sam voljela riječ - evolucija, kako bi se na taj način prikazao moj svaki sljedeći korak u tenisu. Sada evoluiram na način da idem dalje od tenisa. Idem prema ostalim stvarima koje su mi važne".

Među ostalim, Serena Williams vlasnica je jedne svoje tvrke, a želi se i posvetiti obitelji. Nije tajna da ona i suprug Alexis Ohanian žele još jedno dijete.

Prošle godine smo pokušali, a nedavno smo od liječnika dobili informacije da bi ovoga puta moglo biti drugačije. Sada sam spremna za to, a ne želim sigurno biti trudna i aktivno igrati. Dakle, ili ću biti duboko u tenisu ili izvan njega" dodala je Serena u emotivnom eseju.

Kopirati
Drag cursor here to close