Na turniru u Torontu

Serena slavila nakon 14 mjeseci

"Pretpostavljam da postoji samo svjetlo na kraju tunela, sve sam bliže svjetlu, jedva čekam izaći iz tunela", kaže Serena Williams.
Sport / Ostali sportovi | 09. 08. 2022. u 00:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Serena Williams ne odustaje. Nije lako, nije izgledalo dobro na Wimbledonu. Čekala je 14 mjeseci na prvu pobjedu. U prvom kolu WTA turnira koji se igra u Torontu, Serena je nadigrala Nuriju Parrizas-Diaz 6-3, 6-4. Ono što svakako može ohrabriti Serenu jeste podatak da je izgubila samo jedan servis gem. Posljednju pobjedu Serena je ostvarila na Roland Garrosu prošle godine. Od tada je odigrala samo tri meča.

"Sjajno je vratiti se u Toronto, nisam znala hoću li moći ponovo igrati ovdje. Budući da je ovo jedan od mojih omiljenih turnira, stvarno sam sretna što sam ponovo tu. Pretpostavljam da postoji samo svjetlo na kraju tunela, sve sam bliže svjetlu, jedva čekam izaći iz tunela. Znam da neću igrati tenis zauvijek iako ga strašno volim igrati. Zato moram dati sve od sebe kada se pojavim na terenu i da uživam u trenucima najbolje što mogu" rekla je Serena nakon meča. U drugom kolu će igrati protiv bolje iz meča Belinda Bencic-Tereza Martincova.

Kopirati
Drag cursor here to close