Povratak tenisu?

Serena Williams na Wimbledonu?

Prošle godine, u prvom kolu Wimbledona, Serena je predala meč Aliaksandri Sasnovič zbog ozljede noge i od tada je Amerikanka izvan teniskih terena.
Sport / Flash | 07. 04. 2022. u 19:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U razgovoru s quarterbackom Green Bayja Aaronom Rodgersom američka tenisačica Serena Williams je najavila mogući povratak tenisu u Wimbledonu.

Baš od prošlogodišnjeg Wimbledona traje duga stanka za osvajačicu čak 23 Grand Slam titule u karijeru. Prošle godine, u prvom kolu Wimbledona, Serena je predala meč Aliaksandri Sasnovič zbog ozljede noge i od tada je Amerikanka izvan teniskih terena.

U međuvremenu se spustila na sadašnje 246. mjesto na WTA ljestvici i još je uvijek upitno kada će se i hoće li se 40-godišnja Serena vratiti igri, prenosi Hina.

„Rodgers i ja smo pričali na društvenoj mreži. Navijao je i pripremao me da se tenisu vratim u Wimbledonu. Iskreno, ne mogu dočekati taj trenutak“, prepričala je Serena koja je taj Grand Slam turnir osvajala čak sedam puta, ali posljednji 2016. godine.

Osim sedam naslova u Wimbledonu Serena ima i sedam trofeja na Australian Openu, tri pobjede u Roland Garrosu, dok je šest puta najbolja bila na US Openu. Posljednji Grand Slam naslov osvojila je prije čak pet godina, 2017. u Melbourneu.

Kopirati
Drag cursor here to close