Protiv Raducanu osvojila četiri gema

Serena: Mrzim biti na ovom raskrižju

"Mrzim biti na ovom raskrižju. Stalno si govorim kako bih voljela da je lako ali nije. Rastrzana sam, ne želim da bude gotovo, ali u isto vrijeme vrijeme znam da moram biti spremna za ono što slijedi" rekla je Serena.
Sport / Ostali sportovi | 17. 08. 2022. u 10:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

To je definitivno bio meč prošlosti i budućnosti. Na jednoj strani Serena Williams, na drugoj Emma Raducanu. Serena koja je na izlatnim vratima već određeno vrijeme i mlada Britanka, pobjednica US Opena koja se rezultatski malo pogubila baš nakon New Yorka. Možda su neki očekivali duži meč, bolju Serenu, ali dogodilo se da je Raducanu
baš protiv Williams odigrala svoj najbolji meč sezone. Rezultat 6-4, 6-0 to pokazuje. I dužina trajanja meča. Sat i pet minuta.

" Osjećam veliku bol, teško je zamisliti. Mrzim biti u na ovom raskrižju. Stalno si govorim kako bih voljela da je lako ali nije. Rastrzana sam, ne želim da bude gotovo, ali u isto vrijeme vrijeme znam da moram biti spremna za ono što slijedi" rekla je Serena.

Naravno da je kod mlade Britanke raspoloženje bilo puno drugačije.

" Moram cijeniti pobjede, jer mislim da me je ova godina pokazala da pobjede ne dolaze lako. Bila sam od prvog poena smirena, znala sam koliko je važan svaki poen, jer ako popustiš Serena je tu. Mislim da svi trebamo odati počast Sereni i njezinoj nevjerojatnoj karijeri. Sve što je postigla tako je inspirativno i bila je prava čast dijeliti teren s njom", rekla je Raducanu.

Kopirati
Drag cursor here to close