Još uvijek se čeka konačni oproštaj

Serena izborila drugo kolo

Ovo je bila njena 102. pobjeda na stadionu Arthur Ashe, 366. na Grand Slam turnirima. Prije izlaska na teren na velikom ekranu je prikazan film " Najveća svih vremena".
Sport / Ostali sportovi | 30. 08. 2022. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekada bi to samo bio meč prvog kola, međutim danas je ipak druga priča. Posebno kada se zna da je ovo vrlo vjerojatno posljednji US Open za Serenu Williams. Danka Kovinić je uhvatila šest gemova, po tri u svakom setu i Serena ide u drugo kolo. Tribine su bile rasprodate, tu su bili od Clintona, Spikea Leeja, Lindsey Vonn, Gladys Knight, Martina Navratilova, mnogi drugi su došli, jer vrlo lako se moglo dogoditi da to bude taj posljednji meč.

Međutim, Serena je umirovljenje odgodila barem za jedno kolo. Ovo je bila njena 102. pobjeda na stadionu Arthur Ashe, 366. na Grand Slam turnirima. Prije izlaska na teren na velikom ekranu je prikazan film  "Najveća svih vremena". Atmosfera je bila sjajna, svaki poen koji je Serena osvojila publika je proslavila. Posebno one najvažnije, kada su u pitanju break lopte.

"Znate, kada izađem na teren uvijek nastojim dati najbolje što mogu u tom trenutku. Na ovom terenu se osjećam ugodno, pred velikim brojem navijača. Moram priznati da sam iznenađena dočekom, navijači su bili glasni, njihovu podršku sam osjetila u prsima. Bio je to stvarno dobar osjećaj, osjećaj koji nikada neću zaboraviti" istakla je nakon meča Serena.

Video: Williams - Kovinić 1. kolo 

Serena će u drugom kolu igrati protiv 2. nositeljice Anett Kontaveit koji je na rasporedu u srijedu. Pored toga Serenu očekuje i meč u konkurenciji parova zajedno s sestrom Venus. Sestre imaju 14. osvojenih naslova, posljednji je Wimbledon 2016. godine. Zajedno su igrale posljednji put 2018. godine na Roland Garrosu.

Kopirati
Drag cursor here to close