Istraga je u toku

Senzacija iz Brazila pod istragom zbog nasilja nad djevojkom

"Mislim da to nije tema o kojoj bi trebalo da razgovaramo ovdje. To nisu pitanja koja se postavljaju na ovom mjestu. Niste vi koji odlučujete da li na ovom mjestu možemo pričati o tim stvarima", kratko je odgovorio Thiago.
Sport / Ostali sportovi | 31. 05. 2023. u 10:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zanimljivo je bilo na presici senzacije drugog dana Roland Garrosa, Thiaga Seybotha Wilda koji je eliminirao Daniila Medvedeva. Jedan od novinara je upitao Brazilca kako komentira optužbe za zlostavljanje bivše djevojke. Prema brazilskim medijima 2021. godine, Thayane Lima njegova tadašnja djevojka optužila ga je za fizičko i psihičko nasilje, nakon čega je uslijedila policijska istraga.

Thiago je odbio da priča o tome:

"Mislim da to nije tema o kojoj bi trebalo da razgovaramo ovdje. To nisu pitanja koja se postavljaju na ovom mjestu. Niste vi koji odlučujete da li na ovom mjestu možemo pričati o tim stvarima", kratko je odgovorio Thiago koji je na insistiranje novinara odgovorio

"Možeš pisati što god želiš"...

O čemu se zapravo radi. Njegova bivša djevojka, je odlučila u jednom trenutku tužiti Thiaga Seybotha Wilda za obiteljsko nasilje. Ona je tada pričala kako je njen dečko kontrolira, gdje i kada izlazi, što oblači.

"Jednom mi je umalo slomio prst jer sam na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju, bez njega. Kada bi se naljutio, gurao me je, čupao kosu, nazivao me k..vom, smećem, glupačom“, pričala je Thayane.

"Iako smo svi daleko od savršenstva, sretan sam što mogu reći da ove lažne, izmišljene i osvetoljubive tvrdnje ni na koji način nisu odraz mog karaktera ili postupaka", rekao je Seyboth Wild tada.

Naravno proces je još uvijek u toku i biće zanimljivo vidjeti kako će se stvari raspleti na kraju. U međuvremenu publika će čekati mladog Brazilca i njegov naredni meč u Parizu.

Kopirati
Drag cursor here to close