Grkinja u jednom trentku zaprijetila

Sakkari sucu: Još jednom ako vikne prema meni...

"Način na koji neki igrčice slave poene nije prikladan. Nije mi se svidjelo. Ipak, nije to ponovila i to je bilo lijepo od nje", istakla je Sakkari.
Sport / Ostali sportovi | 18. 01. 2023. u 18:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U konkurenciji tenisačica za sada velikih iznenađenja nema. U prva tri dana vidjeli smo nekoliko zanimljivih mečeva, jedan od njih je bio onaj između Marie Sakkari i Ruskinje Dijane Shnaider. Sakkari se neočekivano namučila protiv 18-godišnjakinje koja je 106. na WTA listi, a u glavni turnir je ušla kroz kvalifikacije. Ruskinja je igrala vrlo agresivno i pogađala neke nemoguće lopte, a u drugom setu se vratila nakon što je gubila 4:1. Kod vodstva Sakkari 5:4 u drugom setu Shnaider je kod izjednačenja pogodila as, pogledala prema Sakkari i glasno viknula.

U sljedećem poenu je pogodila sjajnu forhend dijagonalu koju Sakkari nije uspjela vratiti. Okrenula se prema Grkinji i ponovno glasno uzviknula, na što se Sakkari prvo nasmijala, a onda iznervirala i krenula prema sucu.

"Još jednom ako vikne prema meni...", rekla je Sakkari, a sudac ju je prekinuo:

"Mislim da to nije bilo upućeno tebi izravno", rekao je sudac.

"A ne, ne, išla je prema meni. Još jednom ako to napravi, zvat ću glavnog suca", odgovorila je ljutita Sakkari koja je na kraju ipak dobila i taj set i meč. Šesta igračica svijeta će u 3. kolu igrati protiv Kineskinje Lin Zhu.

" Bilo je trenutaka kada sam pomislila da gubim meč, a onda sam počela vjerovati u preokret. Najviše problema sam imala u prvom setu, to nije bila moja igra. Bilo sam vrlo defenzivna, dobrim dijelom meča, ali sam pronašla način. Način na koji neki igrčice slave poene nije prikladan. Nije mi se svidjelo. Ipak, nije to ponovila i to je
bilo lijepo od nje", istakla je Sakkari.

Kopirati
Drag cursor here to close