Razlog ozljeda

Ruud odustao od Australian Opena

"Prije dva dana iskrenuo sam gležanj. Pokušao sa sve da mogu zaigrati, ali zaključio sam da nisam na sto posto i da ne bih mogao igrati kako želim" izjavio je Ruud.
Sport / Ostali sportovi | 18. 01. 2022. u 16:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle sezone je igrao svoj najbolji tenis karijere. Osvojio je šest turnira u karijeri, probio se među osam najboljih na svijetu. Igrao je i mladi Norvežanin Casper Rud i polufinale završnog Mastersa u Torinu. Na Australian Openu je svakako trebao biti jedan od kandidata recimo za četvrtfinale, međutim u posljednjem trenutku je odustao. Samo nekoliko sati prije susreta prvog kola, a ozljedu je zaradio na treningu.

"Prije dva dana iskrenuo sam gležanj. Pokušao sa sve da mogu zaigrati, ali zaključio sam da nisam na sto posto i da ne bih mogao igrati kako želim. Pokušao sam malo igrati jučer i danas da vidim kakav je osjećaj. Nažalost nema poboljšanja i morat ću odmarati', izjavio je u utorak Casper Ruud.

Norvežanina će u ždrijebu zamijeniti "sretni gubitnik" Rus Roman Safiullin, koji će u utorak igrati protiv Slovaka Alexa Molcana.

Kopirati
Drag cursor here to close