Norvežanin nakon poraza

Ruud: Biti drugi u svijetu nije loše

"Obojica smo znali za što igramo i koliki su ulozi. Naravno, razočaran sam što nisam broj 1, ali broj 2 nije toliko loše. Ja moram nastaviti i dalje dobro igrati, moram loviti naslov na Grand Slam turniru i prvo mjesto" rekao je Ruud nakon finala.
Sport / Ostali sportovi | 12. 09. 2022. u 08:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Casperu Ruudu sigurno nije bilo lako. Drugo Grand Slam finale nakon Roland Garrosa i opet poraz. Igra koju je ponudio u finalu, posebno u prva tri seta bi možda u nekim slučajevima bila dovoljna za pobjednički pehar, protiv Alcaraza ovaj put nije. Međutim, biti drugi na svijetu u ovom trenutku nije mala stvara. Casper već sada sigurno ima više nego dobre temelje da napravi taj posljednji korak. Ali mora ostati uporan.

"Ponosan sam na ovo što sam napravio na US Openu. Igrao sam fenomenalan tenis dva tjedna, vrlo vjerojatno moj najbolji ikada na ovoj podlozi. Dao sam sve od sebe. Carlos je jedan od rijetkih talenata koji se tu i tamo pojave u sportu... Pokazao je nevjerojatan borbeni duh i volju za pobjedom.Trenutno je on najbolji igrač na svijetu u mojim očima. On zaslužuje to mjesto. Sretan sam što smo igrali međusobno u finalu i što smo igrali za naslov i prvo mjesto na svijetu. Teško je objasniti sve ovo, ali stvari mi idu od ruke i naravno da sam uzbuđen zbog toga. Ovo je bilo posebno veče. Obojica smo znali za što igramo i koliki su ulozi. Naravno, razočaran sam što nisam broj 1, ali broj 2 nije toliko loše. Ja moram nastaviti i dalje dobro igrati, moram loviti naslov na Grand Slam turniru i prvo mjesto na ATP rang listi", rekao je Ruud.

Kopirati
Drag cursor here to close