Van de Zandschulp predao

Rune uzeo prvi naslov

"Ovo je vjerojatno bio najgori način za pobjedu u finalu. Očekivao sam težak meč, jer je Van de Zandschulp igrao dobar tenis na turniru. Želim mu naravno što brži oporavak, povratak na teren", rekao je Rune.
Sport / Ostali sportovi | 01. 05. 2022. u 21:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Van de Zandschulp je vodio 4-3 u prvom setu, gem kasnije na servis Holgera Runea, Nizozemac je predao zbog bolovima u prsima. Pomalo ružan kraj gledajući iz ugla jednog, ali i drugog tenisača. Jer obojica su igrala sjajno na ovom turniru, za obojicu je ovo bilo prvo veliko finale u karijeri i šteta je što je sve tako završilo.

Rekao je to nakon meča i mladi Danac koji je tako ovom naslovom proslavio svoj 19. rođendan koji je bio dva dana prije. Danac je postao treći najmlađi pobjednik ATP turnira u Münchena u Open Eri i peti tenisač koji je u ovoj godini osvojio svoj prvi naslov u karijeri.

"Ovo je vjerojatno bio najgori način za pobjedu u finalu. Očekivao sam težak meč, jer je Van de Zandschulp igrao dobar tenis na turniru. Želim mu naravno što brži oporavak, povratak na teren. Nije mi ugodno nakon ovako osvojenog turnira, ali tijekom ovog tjedna igrao sam odličan tenis. Igrao sam u Münchenu, osvojio turnir, pred sjajnom publikom. Tko želi nešto više," naglasio je nakon meča Rune.

"Počeo sam prilično dobro na početku, prvih pet gema, a onda se situacija počela mijenjati. Teško sam mogao držati ritam u dužim izmjenama. Mislio sam kako će sve biti bolje nakon tretmana liječnika, ali sam na kraju morao predati", dodao je Nizozemac.

Kopirati
Drag cursor here to close