Rus je iskoristio svoju priliku

Rublev preko Tsitsipasa do polufinala

"Igrao su u skupini gdje su osvajači turnira, Novak, Daniil, Tsitsipas. Nakon ždrijeba sam sebi rekao: "Što ja radim ovdje "? rekao je nakon meča Rublev.
Sport / Ostali sportovi | 19. 11. 2022. u 00:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je jasno. U polufinalu završnog Finalsa igrat će Novak Đoković - Taylor Fritz i Andrey Rublev - Casper Ruud. Definitivno, osim Novaka malo tko je mogao očekivati preostalu trojicu. Fritz je upao kao rezerva, Ruud je nakon US Opena tražio formu, Rublev nije igrao loše, ali opet nekako Tsitsipas bio ispred, ali jednostavno u izravnom dvoboju Rus je sredio Grka, nakon što je Stefanos dobio prvi set.

Na treću break loptu je Rublev uzeo servis Tsitsipasu, gem kasnije je iskoristio drugu set loptu. Između prve i druge set lopte, Stefanos je imao jedan break za povratak u meč ali je nije iskoristio. Tsitsipas je izgledao odlično skoro sat vremena, sve do trenutka kada je prvi put izgubio svoj servis.

Rublev je slično kao protiv Medvedeva podigao svoju igru, Tsitsipas je iz gema u gem izgledao sve slabije. Kako je prolazio set Rublev je igrao sve bolje. Break Rusa za 3-1, još jedan za 5-2 i eto ga u polufinalu. Ove godine je Rublev osvojio četiri turnira, dva u dvorani. Do sada je na završnom Finalsu u posljednja dvije godine upisao dvije pobjede.

"Nisam odustao. Nastavio sam da se borim. Nakon što sam izgubio prvi set, nastavio sam. Znao sam da imam šanse ako nastavim da se borim, ako dam sve od sebe. Uspeo sam da preokrenem meč i sretan sam što sam u polufinalu. Igrao su u skupini gdje su osvajači turnira, Novak, Daniil, Tsitsipas. Nakon ždrijeba sam sebi rekao: "Što ja radim ovdje, u ovoj skupini"? rekao je nakon meča Rublev.

Kopirati
Drag cursor here to close