Rusi puno očekuju od Rubleva

Rublev: Ovdje ranking ne igra ulogu

"Gojo je ovaj tjedan pobijedio u nekoliko stvarno velikih mečeva. Kao što sam već bio rekao, ovdje ranking ne igra ulogu. Ovdje svatko može pokazati svoju veliku razinu," mišljenja je Andrey Rublev
Sport / Ostali sportovi | 05. 12. 2021. u 01:32 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska ima izuzetno jak par. Nikola Mektić i Mate Pavić igraju kao najbolji par na svijetu i očekivati da u tom posljednjem meču nešto napravite je jedan vrsta iluzije iako naravno nije nemoguće.

S druge strane Rusija ima sjajnog Daniila Medvedeva koji je drugi igrač svijeta koji je odličnoj formu koji je nekada sam sebi najveći protivnik. I kada imamo ovakav raspored snaga, onda dođemo do toga da će prvi singl imati izuzetno veliku težinu. Možda težinu naslova pobjednika.

Imao je Rublev problema protiv Quiroza iz Ekvadora je igrao tri seta, protiv Feliciana Lopeza također, Elias Ymer, tek je polufinalu posao završio u dva. Međutim, nije izgubio niti jedan meč. I realno gledajući u ovom trenutku Rublev je ipak kvalitetniji igrač nego što su to bili protivnici Borne Goje u ovoj završnici.

"Poznajem ga jer sam igrao protiv njega ovdje u Madridu prije dvije godine kada smo u grupnoj fazi natjecanja imali Hrvatsku. Ali, ne sjećam se puno. Ne sjećam se puno stvari iz tog meča. On (Gojo) je ovaj tjedan pobijedio u nekoliko stvarno velikih mečeva. Kao što sam već bio rekao, ovdje ranking ne igra ulogu. Ovdje svatko može pokazati svoju veliku razinu, bez obzira je li on 200-tine i neki igrač svijeta ili trideseti. Vidjet ćemo što će biti danas" dodao je Rublev.

Kopirati
Drag cursor here to close