Potvrdio svoju veličinu

Ronnie O'Sullivan svjetski prvak sedmi put

"Često ovaj turnir u Crucible Theatreu izvlači ono najgore iz mene, ali vjerujem da ću i naredne godine biti tu", naglasio je O'Sullivan aludirajući na polemiku koju je vodio sa sucem tijekom meča.
Sport / Ostali sportovi | 03. 05. 2022. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crucible Theatre u Sheffieldu je njegov drugi dom. Tu je počeo osvajati titule svjetskog prvaka. Još tamo 2001. godine, pa je nastavio do danas. Sada ih ima sedam koliko i Stephen Hendry. U finalnom meču, Ronnie O'Sullivan je savladao Judda Trumpa 18:13.

Veliko finale je počelo u nedelju, "Raketa" je krenuo odlično iako je malo bio nervozan, vidjelo se to u onoj raspravi O'Sullivana sa sucem Olivierom Marteelom. Ipak, prednost koju je ostvario u nedelju, Roonie je bila velika, vodio je 13:5. Trump se probudio u ponedeljak, dobio je popodnevnu sesiju, malo zakomplicirao finale, ali nije mogao protiv raspoloženog O'Sullivana koji je dosta emotivno proslavio još jedan naslov svjetskog prvaka. Kojim je potvrdio da je definitivno najveći igrač snookera u povijesti.

Video: ‘You Try It Then’ | Ronnie O’Sullivan Tells Referee To Take Shot! 

" Moram priznati da me Judd oduševio. Toliko je iskren. Nisam znao što misli o meni pa sam nekako i ja drugačije razmišljao o njemu. Super je za snooker što imamo jednog igrača kao što je Judd Trump. Moram priznati da sam bio oduševljen što dijelim pozornicu sa jednim takvim igračem. Ja se nikada nisam zamarao rekordima. Jednostavno volim da igram, uživam u tome, na svakom turniru na kojem igram. Često ovaj turnir u Crucible Theatreu izvlači ono najgore iz mene, ali vjerujem da ću i naredne godine biti tu", naglasio je O'Sullivan aludirajući na polemiku koju je vodio sa sucem tijekom meča.

Video: Referee Warns Ronnie O
 
Kopirati
Drag cursor here to close