Domaćinstvo

Prvenstvo u taekwondou u Mostaru

Državno prvenstvo održati će se u sportskoj dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru s početkom u 9:00 sati a očekuje se dolazak više od 300 natjecatelja u grad Mostar.
Sport / Ostali sportovi | 10. 03. 2023. u 13:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Taekwondo klub Student iz Mostara sutra će biti domaćinom Prvenstva Bosne i Hercegovine u taekwondou u Mostaru. Turnir se organizira pod pokroviteljstvom Državnog taekwondo saveza BIH. Natjecanje će se održati u disciplinama kyorugi (borbe) u kategorijama seniore/seniorke, mlađe kadete/mlađe kadetkinje) i poomsae (forme) u svim uzrasnim kategorijama. Turnir je bodovnog karaktera za ulazak u reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Državno prvenstvo održati će se u sportskoj dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru s početkom u 9:00 sati a očekuje se dolazak više od 300 natjecatelja u grad Mostar.

Natjecanje će otvoriti Igor Đukanović predsjednik taekwondo saveza Bosne i Hercegovine i Senad Kevelj, predsjednik Upravnog odbora Sportskog saveza grada Mostara.

Inače TKD Student mlad je studentski sportski kolektiv, nastao pod okriljem Studentskog centra Mostar. Članove kluba čine studenti stanari Studentskog centra kojima je Centar  osigurao sve uvjete potrebne za rad i razvoj kluba. Aktivnim članovima kluba koji stječu rezultate i napreduju, Centar je osigurao i besplatan smještaj u Centru i besplatne školarine na fakultetima.

Članovi kluba su ovu priliku itekako shvatili ozbiljno i danas su među najboljim taekwondo borcima u državi, dobitnici mnogobrojnih državnih medalja i priznanja pa tako članice kluba Lucija Bašić i Martina Grubišić nose titule prvakinja države u formama dok je Lucija Bašić proglašena i najboljom formašicom BIH na prošlogodišnjem Državnom prvenstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close