Čestitke!

Proglašeni najbolji sportaši Taekwondo kluba Cro Star Mostar

Sportaši Cro Stara su u 2022. godini nastupili na turnirima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji i Albaniji.
Sport / Ostali sportovi | 14. 02. 2023. u 07:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak je mostarski Taekwondo klub Cro Star organizirao proglašenje najboljih sportaša kluba za 2022. godinu. Dodjela nagrada se održala u dvorani kluba uz nazočnost članova kluba i njihovih roditelja.

Borbe:

Najbolja vrtićanka: Petra Bukvić

Najbolji vrtićanac: Niko Krešić

Najbolja mlađa kadetkinja: Iva Marić

Najbolji mlađi kadet: David Rezo

Najbolja kadetkinja: Iva Šunjić

Najbolji kadet: Antonio Rezo

Najbolji senior: Marin Pandža

Kick:

Najbolja djevojčica u kicku: Iva Marić

Najbolji dječak u kicku: Niko Krešić

Forme:

Najbolja formašica: Ana Grbešić

Najbolji formaš: Ivan Skoko

Posebno priznanje za ostvareni uspjeh: Lea Krešić

Od svih natjecatelja zajedno najveći broj bodova je imala Iva Marić.

"Ponosna sam na sve naše sportaše i njihove uspjehe, no moramo proglasiti najbolje. One koji su imali najveći broj bodova nagradili smo peharom a želim se zahvaliti Podravki koja nam je osigurala poklon paketiće za sve nagrađene", rekla je trenerica Klaudia Marić.

Sportaši Cro Stara su u 2022. godini nastupili na turnirima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji i Albaniji. Osvojene su 302 medalje i 42 pehara, a od toga je 30 pehara osvojeno za ekipne plasmane a 12 pehara je dodjeljeno sportašima Cro Stara na turnirima, jer su bili proglašeni najboljim borcima.

Matej Šunjić je bio proglašen najboljim u Zenici i Visokom. Niko Krešić je bio najbolji u Visokom, Posušju, Livnu i na Prvenstvu Herceg Bosne, David Rezo je bio najbolji u Fojnici, Matej Dankic je proglašen najboljim kadetom u Posušju, Fran Ćavar u Posušju, Ante Milićević u Hadžićima, Antonio Rezo je bio najbolji na Prvenstvu Herceg Bosne, i Mia Drežnjak također na Prvenstvu Herceg Bosne.

"2022. godina je bila jako uspješna za nas. Pored velikog broja medalja koje smo osvojili u 5 država okitili smo se i s dvije Balkanske medalje. Iva Marić i Lea Krešić su osvojile brončane medalje na Balkanskom prvenstvu u Albaniji. Antonio Rezo je aktualni državni prvak te je bio pozvan i na okupljanje reprezentacije", dodala je trenerica Klaudia Marić.

Kopirati
Drag cursor here to close