Gruzijci su sve samo ne lagan protivnik

Protiv Gruzije BiH na popravnom

"Ima tu nekoliko domaćih igrača, koji su tu da odmore te Brazilce. Radi se o jednoj veoma iskusnoj ekipi. Njihovi igrači igraju dugi niz godina u dobrim europskim klubovima i koji su osvajali prvenstva gdje su igrali", mišljenja je Mulahmetović.
Sport / Ostali sportovi | 26. 01. 2022. u 00:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon očekivanog poraza od Španjolske, futsal reprezentacija BiH danas igra protiv Gruzije. Gruzije koja je već uzela tri boda nakon preokreta protiv Azerbejdžana. Gruzijci su u toj prvoj utakmici pokazali kvalitetu ali i karakter jer su se vratili nakon 0:2. Imali su Gruzijci 18 udaraca u okvir gola. U svojim redovima Gruzija ima nekolicinu iskusnih igrača. Tu su Chaguinha, Roninho, Thales Feitosa, Elisandro Gomes, koji igraju u Španjolskoj, Belgiji, Portugalu.

"Analizirali smo reprezentaciju Gruzije i gledali smo njihov meč sa Azerbejdžanom. Radi se o veoma kvalitetnoj selekciji. Nakon što su gubili 0:2 u prvom kolu, smogli su snage da preokrenu rezultat i dođu do pobjede. Mi ih respektujemo, ali imamo i mi svoje šanse u tom susretu. Svjesni smo važnosti utakmice i cilj nam je da ostanemo neporaženi i kako bismo ostali u igri za plasman u četvrtfinale. Veoma sam zadovoljan radom igrača nakon utakmice sa Španjolskom. Motivirani su i imaju izraženu želju da naprave dobar rezultat ovdje. Meč koji je iza nas nam je na neki način otvorio oči. Pokazali smo tu neke dobre, ali i loše strane. Nastojali smo da te dobre stvari još poboljšamo, a ove loše da ispravimo, kaže izbornik Krezo.

Nijaz Mulahmetović, član stručnog stožera reprezentacije u najavi dvoboja kaže:

"Reprezentacija Gruzije je veoma kvalitetna selekcija, što je i pokazala u prvom meču protiv Azerbejdžana. Njihova okosnica su naturalizovani igrači, a na njima se zasniva čitava njihova igra. Ima tu nekoliko domaćih igrača, koji su tu da odmore te Brazilce. Radi se o jednoj veoma iskusnoj ekipi. Njihovi igrači igraju dugi niz godina u dobrim europskim klubovima i koji su osvajali prvenstva gdje su igrali. Sigurno da nas očekuje jedan veoma težak meč. Naša šansa je ta neka nepredvidivost, jer nas je teško analizirati, s obzirom na to da ima imamo dosta specifičnih igrača. Naša prednost može biti i povratak Darka Milanovića, sa kojim dobijamo jednu dimenziju više. Sigurno je da ćemo to pokušati iskoristiti na najbolji mogući način."

Kopirati
Drag cursor here to close