Protiv Gruzije i Azerbejdžana se traži prilika

Krezo: Pokušali smo s odbranom usporiti Španjolce

"Znali smo da igramo protiv jedne od najboljih selekcija na svijetu i očekivali smo težak meč. Pokušali smo s odbranom da usporimo protivnika i spriječimo pas, te iz kontri tražimo prilike" kaže Ivo Krezo
Sport / Ostali sportovi | 22. 01. 2022. u 22:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada debitant na velikom natjecanju što je u ovom slučaja reprezentacija BiH, igra protiv selekcije koja je sedam puta osvajala naslov prvaka Europe, te je još dva puta zaredom bila najbolja na svijetu, Španjolske onda je realno teško očekivati neki pozitivan rezultat.

Na kraju je očekivano futsal reprezentacija BiH poražena 1:5. Nakon utakmice, Ivo Krezo je dao svoje viđenje utakmice:

"Znali smo da igramo protiv jedne od najboljih selekcija na svijetu i očekivali smo težak meč. Pokušali smo s odbranom da usporimo protivnika i spriječimo pas, te iz kontri tražimo prilike. U par situacija smo dosta dobro držali loptu što me dosta veseli. Imali smo dobrih trenutaka u meču i protiv Gruzije i Azerbejdžana ćemo pokušati bolje da igramo", rekao je Krezo.

Osvrnuo se na Gruziju i Azerbejdžan naredna dva protivnika.

"To su dvije kvalitetne selekcije. Njihov termpo je dosta sporiji u odnosu na Španjolske u narednom periodu ćemo se dobro pripremiti, analizirati protivnike i pokušat ćemo sve da napravimo da pobijedimo i dođemo do prve pobjede na Europskom prvenstvu".

U drugom susretu ove skupne, Gruzija je savladala Azerbejdžan 3:2.Elisandro, Sebiskveradze i Thales su bili strijelci, dok je dva gola za Azerbejdžan postigao Vilela. Za četiri dana su na rasporedu utakmice BiH - Gruzija i Španjolska - Azerbejdžan.

Kopirati
Drag cursor here to close