Široki Brijeg

Prijavite se na 7. božićni malonogometni turnir u Ljutom Docu

Prijave za ovogodišnji turnir traju do 19. prosinca kada će se s početkom u 20:00 sati obaviti i izvlačenje parova.
Sport / Ostali sportovi | 15. 12. 2018. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedmu godinu u nizu Ljuti Dolac kod Širokog Brijega će biti poprištem zanimljivog božićnog malonogometnog turnira za mlade i djecu.

Naime, u Sportskom centru ''Vaske'' održava se božićni malonogometni turnir pod nazivom ''Ljuti Dolac – Mabo Biograci'', a organizatori očekuju kako će ove godine nadmašiti prošlogodišnji rekord kada se u pet dobnih kategorija za najboljega borilo ukupno 85 ekipa s prostora cijele Hercegovine, odnosno Širokog Brijega, Gruda, Ljubuškog, Posušja, Kočerina, Međugorja, Čitluka, Čapljine, Stoca, Mostara...

''Ovo je uistinu jedinstven turnir ovakve vrste u Hercegovini i ponosno mogu kazati kako je svake godine sve bolji. Također, iskreno govoreći turnir je opstao i ostao svih ovih godina zahvaljujući u prvom redu Boži Markiću, vlasniku lanca trgovina 'Mabo' i svi mi iz organizacijskog odbora možemo biti ponosni što ga imamo, odnosno jedan ovakav turnir koji je sigurno i najmasovniji i najkvalitetniji turnir ovakve vrste u široj regiji'', kaže u najavi sedmog izdanja ovog turnira njegov čelni čovjek Tihomir Milićević – Tiša, jedan istinski nogometni fanatik koji već 40 godina jako uspješno plovi u tim nogometnim vodama.

Prijave za ovogodišnji turnir traju do 19. prosinca kada će se s početkom u 20:00 sati obaviti i izvlačenje parova.

Prijave se mogu izvršiti na broj telefona: 063/372-206 (Tiša).

Uplate po kategorijama:

  • 2000.-2001. godište: 100 KM
  • 2002.-2003. godište: 100 KM
  • 2004.-2005. godište: 70 KM
  • 2006.-2007. godište: 50 KM
  • 2008.-2009. godište: 50 KM

Ovogodišnji turnir u Ljutom Docu kreće 22. prosinca (subota) i odvijat će se u dane vikenda (subota, nedjelja), a u ovom trenutku je teško ustvrditi kada bi mogla uslijediti završnica budući da to ovisi o konačnom broju prijavljenih ekipa.

Inače, već tradicionalno najbolje ekipe i pojedince očekuju i vrijedne nagrade, pa će tako pobjednici i finalisti u svim kategorijama dobiti medalje i prigodne pokale, a isto tako će biti nagrađeni najbolji igrač, vratar i strijelac turnira u svih pet kategorija.

Podsjetimo, prošle godine naslove najboljeg u dvije kategorije osvojile su ekipe iz Ljutog Doca i Međugorja, odnosno u jednoj kategoriji ekipa iz Mostara, sastavljena mahom od igrača HŠK Zrinjski.

Kopirati
Drag cursor here to close