800 mladih nogometaša

Okončan prvi ''Arena Cup Hercegovina'': Turnir opravdao očekivanja, dogodine najavljena još atraktivnija imena

Odigrano oko 120 utakmica, a postignuto je preko 500 golova.
Sport / Ostali sportovi | 12. 11. 2018. u 15:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završen je prvi turnir ''Arena Cup Hercegovina'' koji je kako kažu organizatori u potpunosti potvrdio očekivanja i u samom premijernom izdanju se nametnuo kao jedan od najjačih turnira u regiji. Turnir su zajedničkim snagama organizirali Arena Sport Centar i škola nogometa ''AS Međugorje''.

Tereni na Kantarevcu u Mostaru u Areni sport centar Mostar i Horizontu mira u Zvirovićima, Međugorju, bili su poprište utakmica za dječake. Odigrano oko 120 utakmica, a postignuto je preko 500 golova. Kroz turnir je prodefiliralo oko 60 ekipa i čak 800 mladih nogometaša. a preko 1000 posjetitelja vidjelo je majstorije dječaka koji će u budućnosti puniti naslovnice sportskih rubrika u BiH a i šire.

U generaciji 2008. godišta turnir su osvojili dječaci iz FK Sarajevo, dok su drugi bili igrači mostarskog Veleža. Treća pozicija pripala je HNK Grude, a četvrta HNK Brotnju iz Čitluka.



U konkurenciji dječaka 2009. godišta pehar namijenjen pobjedniku odnijeli su mladi nogometaši HNK Posušja, drugi su bili igrači AS Međugorja dok su treća i četvrta pozicija pripale igračima HNK Hajduka te AF Stari Grad Mostara.

2010.godište je proteklo u znaku GNK Dinama koje je prolilo dosta znoja dok ne osvoji naslov. Drugi su bili čapljinski Limači, treći AS Međugorje a četvrti mostarski Sport Talent.

Slična situacija bila je i u generaciji 2011. gdje se naslovom također okitio GNK Dinamo, a drugo mjesto zauzeo je Sport Talent. Treći i četvrti bili su trebinjski Leostars i HNK Posušje.

Organizator turnira je uspio organizirati izlete mnogih ekipa na Slapove Kravice u Ljubuškom, Međugorje i Mostar, pokazati svojim prijateljima ljepote naše Hercegovine.

Također, ljudi iz organizacije na kraju turnira izrazili su veliko zadovoljstvo turnirom i već sada za iduću godinu najavili još jača i atraktivnija imena sudionika.
Kopirati
Drag cursor here to close