Nakon lutrije šesteraca

HAŠK Gornji Mamići pobjednici 40. Petrovdanskog malonogometnog turnira

Upravo je ekipa HAŠK Gornji Mamići osvojila prvo izdanje Petrovdanskog malonogometnog turnira te su sada priču zaokružili osvajanjem jubilarnog 40. izdanja.
Sport / Ostali sportovi | 01. 07. 2018. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa HAŠK Gornji Mamići pobjednik je jubilarnog 40. Petrovdanskog malonogometnog turnira u Kočerinu.

U velikom finalu igranom u subotu navečer pred oko 3.000 gledatelja HAŠK Gornji Mamići su nakon lutrije šesteraca pobijedili ekipu Mepas dok je u regularnom dijelu utakmice rezultat bio 2:2. HAŠK je imao vodstvo od 2:1 sve do minutu pred kraj kada je Mepas poravnao rezultat, no sreća nije napustila HAŠK koji je uspio boljim izvođenjem šesteraca osvojiti turnir.

U finalu smo zabilježili nesvakidašnju situaciju u kojoj glavnu riječ imaju tri brata. Naime, Luka Suton igrao je za HAŠK Gornje Mamiće, a njegov brat Josip Suton za Mepas dok je jedan od dvojice sudaca bio njihov brat Marin Suton.

Foto: Bljesak.info / Finale 40. Petrovdanskog malonogometnog turnira

Upravo je ekipa HAŠK Gornji Mamići osvojila prvo izdanje Petrovdanskog malonogometnog turnira te su sada priču zaokružili osvajanjem jubilarnog 40. izdanja. 

Prvoplasiranoj ekipi, uz pokal, pripala je i novčana nagrada u iznosu od 6.000 KM dok je drugoplasiranom Mepasu pripalo 2.500 KM. 

U utakmici za treće mjesto Zrinjski HVIDRA Mostar je s 4:3 pobijedio Jimmy Woo Frank Grude. Trećeplasiranoj ekipi pripalo je 1.000 KM, a četvrtoplasiranoj 500 KM. Između finala i utakmice za treće mjesto odigrana su dva finala dječjeg turnira.

Najboljim igračem turnira proglašen je Luka Suton iz pobjedničke ekipe HAŠK Gornji Mamići. Ante Ćorluka iz ekipe Mepas najbolji je strijelac turnira s devet pogodaka dok je njegov suigrač Franko Bilić najbolji vratar turnira. Vinjani Super Gril proglašeni su fair-play ekipom.

Nakon dodjele priznanja i nagrada uslijedilo je izvlačenje bogate tombole, a sretni mladić osvojio je skuter vrijedan 2.000 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close