Korona u redovima Hrvatske i Srbije

Pozitivni Cindrić, Duvnjak Cupara, Gerona

PCR testovi koji su dio obveze prema Europskoj rukometnoj federaciji prije dolaska na natjecanje, otkrili su da su dvojica hrvatskih rukometaša pozitivni. Oni su Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić.
Sport / Ostali sportovi | 04. 01. 2022. u 15:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Problemima nikada kraja kada su u pitanju reprezentacije koje se pripremaju za Europsko prvenstvo u rukometu. Jedan dan su to ozljede igrača, drugi dan je to korona. Posljednje informacije govore o velikim problemima s koronom u reprezentacijama Srbije i Hrvatske.

Srbija je prvo ostala Petra Nenadića zbog ozljede butnog mišića, a onda se dan kasnije pojavila informacija o tome kako je šest osoba iz ove reprezentacije pozitivno na korona virus.Reprezentativci Vladimir Cupara i Bogdan Radivojević, izbornik Španjolac Antoni Gerona, kao i četiri člana stručnog stožera, trener golmana Dimitrije Pejanović, fizioterapeut Petar Radulović i šef delegacije Milorad Krivokapić pozitivni, ali s blagim simptomima virusa.

Sa sličnim problemima se suočava i Hrvoje Horvat prvi čovjek na klupi Hrvatske. Šebetić je otpao, nakon čega su jutrošnja testiranja pokazala kako su najbolji igrači Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić.
"Premda se pripreme hrvatske muške seniorske reprezentacije za Croatia Cup i Europsko prvenstvo odvijaju uz najstrože epidemiološke mjere, koronavirus se nažalost, poput mnogih drugih reprezentacija i klubova, probio i do reprezentacije Hrvatske. Jutrošnji PCR testovi koji su dio obveze prema Europskoj rukometnoj federaciji prije dolaska na natjecanje, otkrili su da su dvojica hrvatskih rukometaša pozitivni. Oni su Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić. Oni se za sada osjećaju dobro i imaju blaže simptome", otkrili su iz HRS-a.

Prema propisanom protokolu Domagoj i Luka stavljeni su u izolaciju. Svi ostali igrači i članovi stručnog stožera negativni su i nastavljaju s redovitim treninzima, kažu u HRS-u.

Kopirati
Drag cursor here to close