Novak uspješan na startu

Povratak Đokovića sigurnom pobjedom

"Bilo je trenutaka kada sam igrao odlično, bilo je trenutaka kada sam pravio neforsirane pogreške zaredom, što je za mene neuobičajno. Međutim, sve to je to normalno u jednom ovakvom meču, prvom nakon jako dugo vremena", rekao je Novak.
Sport / Ostali sportovi | 21. 02. 2022. u 22:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković je očekivano uspješno preskočio prvu prepreku u svom prvom nastupu nakon završnice Davis Cupa prošle godine. U prvom kolu turnira koji se igra u Dubajiu, Đoković je posao završio nakon i 15 minuta igre, Lorenzo Musetti nije predstavljao opasnijeg protivnika. Iskoristio je Novak drugu break loptu za 3:1, a onda je gem kasnije spasio tri i otišao na nedostižnih 4:1. Jedan break je bio dovoljan u prvom setu. U drugom je poveo Novak 3:1, u šest gemu se mučio sa servisom pa je morao spašavati četiri break lopte.

Na kraju je posao završio u devetom gemu za krajih 6:3. Kada su u pitanju ostali nositelji na ovom turniru, za drugog je postavljen Rublev, tu su još Sinner, Hurkacz, Shapovalov, sve predstavnici novog vala.

Video: Đoković vs Musetti 

"Bilo je trenutaka kada sam igrao odlično, bilo je trenutaka kada sam pravio neforsirane pogreške zaredom, što je za mene neuobičajno. Međutim, sve to je to normalno u jednom ovakvom meču, prvom nakon jako dugo vremena. Moram biti zadovoljan svojim tenisom jer nisam igrao dva i pol, tri mjeseca. Drago mi je da sam završio posao u dva seta protiv vrlo talentiranog igrača kao što je Musetti. Imao sam sreće pa sam pogodio prvi servis kada je bilo potrebno u šestom gemu drugog, kada sam spašavao break lopte. Bilo je malo vjetra koji je pravio probleme, ali je ovo za mene bilo jedno ugodno iskustvo" zaključio je nakon meča Đoković.

Kopirati
Drag cursor here to close