Povrijedile ga kolege

Đoković: Osjećao sam se bespomoćno

"Osjećao sam se bespomoćno, nisam mogao da koristim telefon tri ili četiri sata. Bilo je usred noći od jedan ujutru do devet ujutru, nisam spavao jer su me ispitivali svakih 30 minuta", kazao je Đoković.
Sport / Ostali sportovi | 16. 02. 2022. u 11:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković izjavio je da su ga tijekom sage u Australiji posebno povrijedile kolege tenisači.

"To je me je mnogo povrijedilo, osjetio sam tu energiju, poglede mojih kolega, ljudi koji se nalaze u zgradi. Razumio sam da imaju percepciju na osnovu onog što saznaju iz medija i ja nisam izašao javno jer sam rekao ranije da poštujem pravni postupak i Australian open", rekao je Đoković u intervjuu za BBC. 

Govoreći o migracijskom centru u kojem je bio smješten, Đoković je rekao da nije bilo ugodno, ali da ne želi da se žali na uvjete jer je ostao sedam dana.

"Osjećao sam se bespomoćno, nisam mogao da koristim telefon tri ili četiri sata. Bilo je usred noći od jedan ujutru do devet ujutru, nisam spavao jer su me ispitivali svakih 30 minuta. Bilo je puno, puno intervjua koji su započinjali, a onda pauzirani kako bi neka osoba razgovarala s nadređenim. Trajalo je to čitavu noć", rekao je Đoković.

On kaže da je bio slobodan četiri dana i da je tada trenirao, ali da to nisu bili normalni dani treninga koje je obično imao prije grand slam natjecanja, prenosi Srna. 

"Helikopter je letio preko Road Laver arene tijekom svakog treninga. Kamere su bile svuda", rekao je Đoković.

Kopirati
Drag cursor here to close