Iznenađenja i u igri parova

Eliminirani Pavić i Mektić, ali i Dodig

Više sreće nije imao ni Ivan Dodig. Njega i Austina Krajiceka su eliminirali Indijci dosta teško izgovorljivog prezimena Sriram Balaji i Jeevan Nedunchezhiyan. Austr
Sport / Ostali sportovi | 21. 01. 2023. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bez iznenađenja ne prolazi ni turnir u konkurenciji muških parova na ovogodišnjem Australian Openu. Australska kombinacija Alex Bolt i Luke Saville se pobrinula za najveće do sada.Oni su u drugom kolu sredili godinama jedan od najboljih parova na Touru, četvrte nositelje Nikolu Mektića i Matu Pavića u dva seta.

Imali su Pavić i Mektić break prednost u ranoj fazi meča, 3-1, ali je onda u osmom gemu Mektić izgubio svoj servis za 4-4. Na kraju je odluka pala u 12-tom gemu, Mektić je opet bio na servisu. Na početku drugog Australci spašavaju tri break lopte, propuštaju jednu, ali uspijevaju doći do novog breaka za 4-2 i prolaze u treće kolo s krajnjih 7-5, 6-3.

Više sreće nije imao ni Ivan Dodig. Njega i Austina Krajiceka su eliminirali Indijci dosta teško izgovorljivog prezimena Sriram Balaji i Jeevan Nedunchezhiyan. Ipak u ovom meču je bilo više borbe, igrala su se tri seta. U prvom su Dodig i Krajicek imali break prednosti, set loptu na 6-5 u tie breaku ali je nisu iskoristili. U drugom su uspjeli Ivan i Austin dva puta uzeti servis svojim protivnicima, za 6-2 i ulazak u treći set. Odluka je pala na kraju u sedmom gemu i Indijci su s krajnjih 7-6(8), 2-6, 6-4 otišli dalje.

Kopirati
Drag cursor here to close