Spektakl u Mostaru

Pojasevi čekaju, borci su spremni

Kompletan program će se održati po prvi put u samoj dvorani Hrvatskog Doma herceg Stjepan Kosača što opet daje jedan poseban ton kompletnoj priredbi koju je licencirala i i verificirala najjača profesionalna asocijacija muaythai sporta u svijetu, WMC
Sport / Ostali sportovi | 16. 07. 2022. u 11:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je sve spremno za veliki sportski spektakl. European Profi Muay Thai Title Mostar 2022. bit će održan večeras u Kosači. Pored nastupa sjajnih glazbenika, svakako u centru pažnje će biti borci, prije svega Danijel Bartulović i Marin Čarapina.

Prvi u ring ulazi Dušan Kojić iz Banja Luke, član muaythai kluba "Zlatna pobjeda". Njegov protivnik će u kategoriji do 83 kilograma biti prekaljeni borac i prvak, Ermin Lugan iz Novog Travnika. Kojić je u ovom trenutku i službeno prvi izazivač profesionalnog muaythai prvaka Europe. Ovo je meč dvojice sjajnih udarača i sigurno će biti najbolja moguća najava za nastavak programa.

Drugi i glavni "Super Fight" meč je rezerviran za najtežu supertešku kategoriju. I okršaj "Mostarskog vuka" Danijela Bartulovića i prvaka iz Srbije Nikole Simanića. Danijel je član kluba "Hunter", njegov trener je priznato i poznato ime u svijetu tajlandskog boksa, Miro Velagić.

Nakon ovog meča nas očekuje. borba za titulu profesionalnog prvaka Europe u kategoriji do 86,17 kg. Sa jedne strane tu je Osječanin podrijetlom iz Hercegovine Ivan Horvat, borca koji već određeno vrijeme živi u Engleskoj, ali koji je jedno vrijeme boravio na Tajlandu gdje je naravno usavršavao svoje muaythai vještine. Ivan je član muaythai kluba "Ludvig Pavlović" iz Ljubuškog i sigurno će imati dobru podršku svojih navijača.

Njegov protivnik je pionir muaythai sporta u BiH, višestruki prvak kako BiH tako i Hrvatske, Mostarac Marin Čarapina. Marin je prošle sezone poražen u meču za titulu, u manjoj težinskoj kategoriji i sada pokušati dohvatiti pojas u ovoj kategoriji do 86,17 kg. Dvojica sjajnih boraca, prvaka u meču za titulu Europskog profesionalnog prvaka u muaythaiju.

" Osjećam se odlično, spreman sam za pobjedu. Ja i moj tim smo odradili veliki dio posla kako bi spreman dočekao ovaj meč. Ja i Ivan se poznajemo, znam o kakvom se borcu radi i zato sam radio maksimalno, jer ću protiv sebe imati kvalitetnog, tvrdog borca", kaže Marin.

Kompletan program će se održati po prvi put u samoj dvorani Hrvatskog Doma herceg Stjepan Kosača što opet daje jedan poseban ton kompletnoj priredbi koju je licencirala i i verificirala najjača profesionalna asocijacija muaythai sporta u svijetu, WMC.

Pored ovih navedenih borbi, program u Kosači će upotpuniti glazbenici, Tiho Orlić, Mate Bulić, Mirna Pehar, Lucija Šarčević. Program počinje u 20 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close