Abu Dhabi

Mostarac osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu u tajlandskom boksu

''Sretan sam zbog svega, a znam da uvijek može bolje. U nastavku slijedi odmor, a poslije opet u dvoranu kako bih radio što više i jače i u budućnosti ostvario što bolji rezultat.''
Sport / Ostali sportovi | 05. 06. 2022. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Abu Dhabiju (Ujedinjeni Arapski Emirati) održalo se prvenstvo svijeta u tajlandskom boksu (muay thai) na kojem je nastupio Mostarac Petar Drežnjak u superteškoj kategoriji (+91 kg) .

Petar je ove godine nakon uspješnih nastupa u mlađim dobnim skupinama nastupio prvi puta u seniorskoj klasi A u superteškoj kategoriji. U iznimno teškoj konkurenciji od 11 boraca uspio je osvojiti treće mjesto u najelitnijem natjecanju. Ovo je još jednom potvrda dobre forme mladog Mostarca s početka godine i europskog prvenstva u Istanbulu gdje je također osvojio broncu.

Petar je ističe prezadovoljan svojim nastupom.

''Sretan sam zbog svega, a znam da uvijek može bolje. U nastavku slijedi odmor, a poslije opet u dvoranu kako bih radio što više i jače i u budućnosti ostvario što bolji rezultat. Zahvaljujem se kolegama iz reprezentacije kao i svojim trenerima i sparing partnerima. Također tu su neizostavan faktor obitelj i prijatelji koji mi uvijek daju punu podršku i dodatnu motivaciju'', rekao je Drežnjak.

Prvenstvo je trajalo od 25.5. do 4.6. 2022 godine u najjačoj organizaciji IFMA-i (International Federation of Muaythai Associations) koja je član Olimpijskog komiteta i kao takva bi trebala predstavljati tajlandski boks po prvi puta na olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close