Ostali repovi nakon finala

O'Sullivan Carteru: Sredi svoj j…ni život

"Zašto ima j….ih problema sa mnom? Ja nemam s njim. Nije me briga, imaj m..a. Baš me briga, što više to iznosi, svaki put ga sve više kažnjavam", rekao je Roonie.
Sport / Ostali sportovi | 16. 01. 2024. u 17:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ostali su repovi nakon vrlo zanimljivog i uzbudljivog finala Mastersa kojeg je po osmi rekordni put osvojio Ronnie O'Sullivan. Ali Carter je vodio 6-3 u finalu, ali je na kraju izgubio 10-7. Prvi je krenuo Carter tvrdeći kako se tijekom finala, O'Sullivan ponašao
"odvratno".

"Svatko tko ima oči i mozak mogao je da vidi što se dešava. I to je odvratno. Niko ne želi ništa da kaže, zar ne? Ronnie je u nekoliko navrata otresao nos po podu", pričao je Carter te se dotakao i publike.

"Dovoljno je teško pobijediti. Ali, kada su tu ljudi koji viču kada se pripremate na udarac i govore glupe stvari u važnim trenucima, pošto polovina njih nema mozga, to je smiješno. Bilo je morona u publici. Ovo je zaista nevjerojatno", naveo je Carter.

Naravno, nije dugo trebalo da O'Sullivan odgovori svom protivniku, poprilično oštro, rekli bismo u Ronniejevom stilu.

"Baš me briga. Znate kakav je, svi znaju kakav je. Ima problema. Zašto ima j….ih problema sa mnom? Ja nemam s njim. Nije me briga, imaj m..a. Baš me briga, što više to iznosi, svaki put ga sve više kažnjavam. Apsolutno. On sebi kopa grob, mora da sredi svoj j…ni život", rekao je O'Sullivan i dodao.

"To je to, rekao sam svoje. Neću više da zaobilazim, da idem kao po jajima zbog nekog takvog. Igrati snooker protiv nekog takvog je noćna mora. On nije dobra osoba. Ne ostavlja prijatnu atmosferu za stolom. Rekao sam svoje, a vi ćete napisati što ćete napisati. Nije me briga, rekao sam sada, gotovo je", naglasio jedan od najboljih igrača snookera svih vremena.

Kopirati
Drag cursor here to close