Tenisačica objavila

Osaka zbog trudnoće preskače Australiju, ali veći dio sezone

S dečkom reperom Cordaeom je u vezi od 2019. godine. Neko vrijeme tenisačica je izbivala s teniskih terena zbog mentalnih problema zbog velikog stresa, a otkrila je i da je imala dugačka razdoblja depresije...
Sport / Ostali sportovi | 12. 01. 2023. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iza sebe ima četiri velika naslova. Dva puta je uzela US Open, dva puta Australiju. Međutim, bila je često u medijima zbog svojih problema. Koji su bili različite prirode. Na turniru u Indian Wellsu prošle godine se definitivno slomila kada je netko s tribina viknuo "Naomi, you suck".

"Neću lagati, ne mogu reći da je svaki dan savršen.Razgovaram sa svojim terapeutom barem jednom tjedno i samo pokušavam biti što otvorenija. Razgovaramo, ako se dogodi nešto slično kao u Indian Wellsu, stvari moram pogledati i iz nekog drugog ugla, pričala je tada Osaka.

Posljednji nastup prošle godine je imala u Japanu, na turniru gdje je predala meč prvog kola. Meč je predala zbog bolova u stomaku. Na početku ove godine je odlučila preskočiti Australian Open, ali kako sada stvari stoje određeno vrijeme je nećemo gledati na teniskim turnirima. Kako je objavila Osaka, ovaj put su razlozi nešto drugačije prirode.

Jedva čekam da se vratim na teren, ali evo malo novosti o životu za 2023. Proteklih nekoliko godina bilo je u najmanju ruku zanimljivo, ali smatram da su najizazovnija razdoblja u životu možda i najzabavnija. Ovih nekoliko mjeseci daleko od sporta doista mi je dalo novi osjećaj zahvalnosti za igru kojoj sam posvetila svoj život. Znam da imam toliko toga čemu se mogu veseliti u budućnosti, a jedna stvar kojoj se veselim je da moje dijete gleda jednu od mojih utakmica i kaže nekome "to je moja mama", napisala je.

S dečkom reperom Cordaeom je u vezi od 2019. godine. Neko vrijeme tenisačica je izbivala s teniskih terena zbog mentalnih problema zbog velikog stresa, a otkrila je i da je imala dugačka razdoblja depresije otkako je 2018. godine osvojila prvi Grand Slam.

Kopirati
Drag cursor here to close