Nije prvi put za Naomi

Osaka se rasplakala, tražila mikrofon tijekom meča

"I ranije su mi dovikivali svašta, ali nije me smetalo. Ali da mi to rade ovdje. Vidjela sam video na kojem dovikuju svašta Venus i Sereni. Ne znam zašto, ali ušlo mi je u glavu", rekla je Osaka.
Sport / Ostali sportovi | 13. 03. 2022. u 16:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije prvi put da se Naomi Osaka "raspadne" tijekom meča. Znamo da je odustajala od turnira, da je plakala, poslije mečeva, na pres konferencijama. Bili su problemi s depresijom, te je nerijetko zbog spomenutih problema otkazivala nastupe na turnirima, itd..

Sada je opet bila u centru pažnje, nakon svega što se izdešavalo u meču s ruskinjom Veronikom Kudermetovom.

Osaka je u cijelom meču uhvatila četiri gema, a posebno su je pogodila dobacivanja s tribina. Naime, netko je uzviknuo "Naomi, užasna si!", što ju je potpuno izbacilo iz takta.

Naomi je od sutkinje tražila da nešto napravi po tom pitanju, a ona joj je rekla kako to nije moguće jer se ne zna tko je to doviknuo, iako je bilo jasno da je riječ o ženskom glasu. Ubrzo je od sutkinje zatražila mikrofon da se obrati publici. Molba joj nije uslišena, a publici se ipak obratila ali tek po završetku meča.

"I ranije su mi dovikivali svašta, ali nije me smetalo. Ali da mi to rade ovdje. Vidjela sam video na kojem dovikuju svašta Venus i Sereni. Ne znam zašto, ali ušlo mi je u glavu", rekla je Osaka, aludirajući na incident iz 2001. godine zbog kojeg su sestre Williams bojkotirale nastupe u Indian Wellsu 14 godina.

Kopirati
Drag cursor here to close