Nakon Indian Wellsa

Osaka: Razgovaram sa terapeutom barem jednom tjedno

"Neću lagati, ne mogu reći da je svaki dan savršen.Razgovaram sa svojim terapeutom barem jednom tjedno i samo pokušavam biti što otvorenija" kaže Osaka.
Sport / Ostali sportovi | 27. 04. 2022. u 18:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Netko je iz publike na turniru u Indian Wellsu viknuo "Naomi, you suck" i nekadašnja broj jedan na svijetu se slomila. Naomi Osaka se kako kaže još uvijek oporavlja od poraza u drugom kolu Indian Wellsa, od onoga što se tamo dogodilo, iako je kasnije znamo igrala finale Miamija. Sada je doputovala u Madrid, turnir na zemljanoj podlozi, na kojoj počinje pripreme za Roland Garros.

"Neću lagati, ne mogu reći da je svaki dan savršen.Razgovaram sa svojim terapeutom barem jednom tjedno i samo pokušavam biti što otvorenija. Razgovaramo, ako se dogodi nešto slično kao u Indian Wellsu, stvari moram pogledati i iz nekog drugog ugla. Radim neke mentalne vježbe, bih se usredotočila na pozitivno. Moram znati filtrirati negativnosti" naglašava Osaka.

"Postoji neke trenuci u karijeri koji nisu bili ugodni, jedan tih trenutaka je svakako Indian Wells i dobro je da se to desilo. Mislim da sam nakon toga postala zrelija osoba" dodala je Osaka koja se sada priprema za Roland Garros. Zemljana podloga joj nikada nije bila jača strana. Nakon Miamija je trenirala kod Rafaela Nadala na Mallorci.

"Nemam neka velika očekivanja. Idem iz meča u meč, pa ćemo vidjeti. Ciljevi nisu veliki, iako bi bilo dobro da recimo dohvatim recimo polufinale Rima ili Madrida" kaže Osaka.

Kopirati
Drag cursor here to close