Rekordna 92 igrača

Održan tradicionalni tavla turnir u Mostaru

Natjecanje odigravalo po starim pravilima do tri ojna u grupnoj fazi, dok je u knock-out fazi igrano do pet ojnova.
Sport / Ostali sportovi | 31. 07. 2023. u 08:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru u subotu 29. srpnja 2023. u organizaciji tavla klub Stari grad/Mostar održan je  tradicionalni tavla turnir povodom skokova sa Starog mosta. Turnir se odigrao u bašti restorana Neretva. Na ovom turniru sudjelovala su rekordna 92 igrača iz Mostara, Sarajeva, Fojnice, Donjeg Vakufa, Stoca, Jablanice i Počitelja kao i nekoliko igrača iz dijaspore.

Foto: PR / Tavla turnir u Mostaru

Dobrodošlicu i puno sreće igračima je poželio Damir Batlak domaćin turnira i predsjednik tavla klub Stari grad. Natjecanje odigravalo po starim pravilima do tri ojna u grupnoj fazi, dok je u knock-out fazi igrano do pet ojnova.

Sudac turnira je bio Dragi Hrvić koji je svoj posao odradio korektno. Prva četri igrača su dobili novčane nagrade, diplome, pehare i bakroreze sa motivima Starog mosta.

Foto: PR / Tavla turnir u Mostaru

Pobjednik turnira je Gordan Tomić (tk Zrinjski/Mostar) koji je u finalu pobijedio Damira Batlaka (tk Stati grad /Mostar). U borbi za treće mjesto Ramiz Zajmović  (tk Zrinjski/Mostar) je bio bolji od Senada Nezića (tk Vatrogasac/Donji Vakuf). Treba reći da se domaćin turnira sa svojim sponzorima potrudio osigurati i poklon bonove za osam najboljih igrača.

Kopirati
Drag cursor here to close