Super rezultati

Odličan vikend za karataše Zrinjskog

Iz KK Zrinjski Mostar ističu da upis u školu karatea karate kluba Zrinjski Mostar traje i dalje. Vrši se ponedjeljkom i četvrtkom u vremenu od 18:45-19:45 u dvorani Ekonomske škole (ulaz preko puta MUP-a).
Sport / Ostali sportovi | 03. 10. 2022. u 18:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uspješan vikend je iza karataša Karate Kluba Zrinjski iz Mostara koji su i u subotu i u nedjelju bili aktivni na borilištima.

Naime,  u subotu je u Vogošći održano otvoreno prvenstvo u karateu na kojem je KK Zrinjski iz Mostara nastupio sa svoje dvije članice, inače reprezentativke Hrvatske, Petrom Bandić i Marijom Mandić. Obje djevojke su uspjele izboriti medalju u iznimno jakoj konkurenciji pa je tako Marija Mandić osvojila zlatno odličje nakon 3 superiorno odrađena meča, dok se ovaj put Petra Bandić zadovoljila sa brončanom medaljom.

U nedjelju je već bio novi karate dan i pohod na nova odličja za karataše Zrinjskog koji su se sa Upravom kluba i roditeljima uputili na 3. kolo Dalmatinske lige koje se ovaj puta održavalo u Šibeniku.

Čak 22 natjecatelja su branila boje Zrinjskog od koji je njih 14 osvojilo odličja.

Petra Bandić je na broncu iz Vogošće dodala zlato sa Dalmatinske lige, a uz nju zlato su još osvojili i braća Palameta, Kristijan i Antonio, te Iva Zrno.

Foto: KK Zrinjski / Nove medalje za KK Zrinjski Mostar

U tijesnim finalima za dlaku bez zlata su ostali Lara Pehar i Ivan Talić te su se ovoga puta morali zadovoljiti srebrenom medaljom.

Brončana odličja su redom osvojili: Loris Ćorić, Marijela Zovko, Filip Mikulić, Željko Martinović, Lovro Čale, Ivan Milićević, Rafaela Ćorić i Patrik Bohm.

Ekipu su na natjecanju pratili treneri Emil Ćorić i Marko Opančar uz veliku podršku roditelja i uprave kluba.

Iz KK Zrinjski Mostar ističu da upis u školu karatea karate kluba Zrinjski Mostar traje i dalje. Vrši se ponedjeljkom i četvrtkom u vremenu od 18:45-19:45 u dvorani Ekonomske škole (ulaz preko puta MUP-a).

Sve dodatne informacije možete dobiri porukom na Facebook stranici KK Zrinjski ili na broj telefona 063 332 055, priopćeno je iz ovog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close