KK Zrinjski

Prvi Zrinjski karate kup

Ulaz za gledatelje je besplatan.
Sport / Ostali sportovi | 08. 09. 2022. u 14:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karate klub Zrinjski Mostar organizira 1. Zrinjski Karate Kup međunarodni karate turnir. Turnir na kojem očekujemo preko 600 natjecatelja iz 5 različitih država će se održati u subotu 8. listopada 2022 godine u Arena Sport centru. Očekujemo da Mostar 8. listopada 2022 bude centar karate sporta regije. Na turniru će nastupiti sve uzrasne kategorije od najmlađih do seniora u katama i borbama, poručili su organizatori.

Karate klub Zrinjski Vas poziva da dođete i uživate u vrhunskom karate turniru i odličnim borbama. Ulaz za gledatelje je besplatan.

Dok traju pripreme za 1. Zrinjski karate kup paralelno se održava i upis u školu karatea Karate kluba Zrinjski Mostar. Upis traje kroz čitav 9 i 10 mjesec u terminima od 18:45 -19:45 u dvorani Ekonomske škole u Mostaru. ( ulaz preko puta MUP-a).

Foto: PR / Karate klub Zrinjski

Karate je bazni sport koje bi svako dijete trebalo trenirati jer su dobrobiti treniranja karatea višestruke. Od koordinacije, discipline, tjelesne i mentalne snage te samoobrane do razvoja socijalnih vještina, sklapanja prijateljstava, putovanja i zabave.

Kopirati
Drag cursor here to close