空手

Novih pet sudaca u karate klubu Brotnjo-Hercegovina

Petero mladih iz kluba odlučno su krenuli i uspješno su položili za županijske suce za kate i borbe.
Sport / Ostali sportovi | 22. 08. 2022. u 20:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Karate Kluba Brotnjo - Hercegovina sudjelovali su protekle nedjelje na sudačkom seminaru u Splitu pod organizacijom Hrvatskog Karate Saveza i Splitsko - dalmatinske županije.

Petero mladih iz  kluba odlučno su krenuli i uspješno su položili za županijske suce za kate i borbe. Nove sudačke licence dobili su: Gabriela Martinović, Marija Pehar, Kristina Zovko, Matej Planinić i Jure Puce.

''Naš klub se može pohvaliti sa 12 sudaca što malo tko ima i na to smo jako ponosni.  Veliki doprinos u pripremi mladih sudaca dao je i naš Josip Grbavac, sudac sa WKF licencom koji je ujedno bio i jedan od predavača na sudačkom seminaru. Članovi komisije bili su: Duško Ban, Josip Grbavac i Kristina Galić.

Vjerujemo da će naši mladi suci krenuti stopama starijih kolega te će neki doći i do WKF (World Karate Federation) licenci'', naveli su iz ovoga karate kluba.

O važnosti ovog seminara dovoljno govori činjenica da je nazočan bio i Davor Cipek predsjednik Hrvatskog Karate Saveza.

''Ovo je još jedan dokaz kako se u karate klubu Brotnjo-Hercegovina radi sustavno.  Pored ovog uspjeha naših sudaca, klub se  može pohvaliti školovanim i kvalitetnim trenerima te vrhunskim natjecateljima koji sa svih strana svijeta donose medalje u naše Brotnjo'', navode na kraju priopćenja.


Ovom prilikom pozivamo sve mlade koji žele biti dio ove karate obitelji, zdravo živjeti te putovati i upoznavati nove ljude da nam se pridruže.

Sve informacije možete dobiti na  https://brotnjo-hercegovina.com/postani-clan


Kopirati
Drag cursor here to close