Najjače natjecanje u BiH

Odličan nastup karate kluba Zrinjski na Ilidža Open 2023

Klub su predstavljali i europski karate sudac Emil Ćorić, a pravdu na tatamiju je dijelio i Antonio Kožulj.
Sport / Ostali sportovi | 06. 03. 2023. u 12:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda, točnije u nedjelju, održan je 17. Ilidža Open, natjecanje u karateu koje važi za najjače natjecanje u Bosni i Hercegovini i jedno od najjačih u Europi. Turnir je brojao 1222 prijave iz 98 klubova iz čak 8 država, a Karate klub Zrinjski iz Mostara je nastupio sa svojih 7 natjecatelja i osvojio 5 odličja.

Kristijan Palameta je osvojio prvo mjesto u kategoriji dječaka 13 godina nakon sjajno odrađene 3 borbe te se okitio zlatnom medaljom. Petra Bandić je u kategoriji kadetkinja do 54 kilograma nakon 3 odlične borbe izborila finale, gdje je izgubila od sjajne reprezentativke Crne Gore te tako na kraju zauzela 2. mjesto i srebrnu medalju.

Brončana odličja za naš klub su redom osvajali Anđela Ćorić u kategoriji djevojčica do 37 kilograma, Marija Mandić u kategoriji juniorki do 66 kilograma te Ivan Talić u kategoriji dječaka 11 godina do 42 kilograma.

Foto: KK Zrinjski / Karate klub Zrinjski na Ilidža Open 2023

Klub su predstavljali i europski karate sudac Emil Ćorić, a pravdu na tatamiju je dijelio i Antonio Kožulj.

Već sljedeći tjedan dio ekipe odlazi u subotu u Zagreb na ''Karate Fun Fest'' dok nas u nedjelju očekuje I. kolo karate lige Hercegovine gdje očekujemo mnogobrojne nastupe i nove medalje.

Kopirati
Drag cursor here to close