Medalje

Dvije bronce na dva natjecanja za Univerzitetski karate klub Student iz Mostara

Glavni trener Univerzitetskog karate kluba Student - Emir Begić ističe da je zadovoljan nastupom svojih natjecatelja i misli da će uz nastavak rada rezultati biti puno bolji.
Sport / Ostali sportovi | 21. 02. 2023. u 08:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije brončane medalje osvojili su natjecatelji Univerzitetskog karate kluba Student iz Mostara na dva natjecanja koja su održana 18. i 19. veljače 2023.

19. veljače mostarski karataši nastupili su na seniorskom Državnom prvenstvu BiH u Modriči s devet natjecatelja. S ovog natjecanja su se vratili s brončanom medaljom u kategoriji kate ekipno seniorke u sastavu: Iman Demić, Sarah Suljić, Merjem Đonko.

Zapažene rezultate ostvarili su Haris Bešić i Ajna Krajinić koji su u svojim kategorijama zauzeli 5. mjesto. Nastupili su i natjecatelji Kenan Šarić, Eldar Čolak, Anel Tanović i Adnan Garača koji nažalost nisu uspjeli ostvariti zapažen rezultat ali su svojim borbama pokazali da ih očekuje svijetla budućnost.

S obzirom na konkurenciju na Državnom prvenstvu koje je ove godine okupilo mnoge europske i svjetske osvajače medalja, glavni trener Univerzitetskog karate kluba Student - Emir Begić ističe da je zadovoljan nastupom svojih natjecatelja i misli da će uz nastavak rada rezultati biti puno bolji.

Foto: Karate klub Student / Univerzitetski karate klub Mostar na novim natjecanjima

Ovaj mostarski karate klub nastupio je i 18. veljače na ''Baščaršija kupu'' u Sarajevu sa svoja četiri natjecatelja.

Na ovom natjecanju najviše se istaknula natjecateljica Sara Husnić koja je u jakoj konkurenciji kate djevojčice 11 godina osvojila brončnu medalju.

Kadet ovog mostarskog Kluba Danin Kazić u borbama je zauzeo 5. mjesto. Također su u katama nastupili Ruslan Ćorajević i Ena Kolašinac.

Iz Kluba ističu i da mnogo natjecatelja iz perspektivne ekipe nije moglo nastupiti zbog bolesti, a u Sarajevu su uz svoje karataše bili trener Željko Jelavić i natjecatelj prve ekipe Danis Kuko, priopćio je Univerzitetski karate klub Student.

Kopirati
Drag cursor here to close