Otvoreno prvenstvo Herceg Bosne

Novi uspjesi članova Taekwondo kluba Cro Star

Članovi TK Cro Star su osvojili 25 medalja (8 zlatnih, 8 srebrnih i 9 brončanih), uz pet ekipnih plasmana i dvije titule za najbolje natjecatelje.
Sport / Ostali sportovi | 03. 12. 2023. u 09:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu se u Širokom Brijegu održalo Otvoreno Prvenstvo Herceg Bosne u taekwondo-u, na kojem je sudjelovalo oko 350 natjecatelja iz 3 države. Mostarski Taekwondo klub Cro Star je nakon vrlo uspješno odrađenog Balkanskog prvenstva postigao izvrsne rezultate i na ovom prvenstvu.

Osvojeno je 25 medalja (8 zlatnih, 8 srebrnih i 9 brončanih), 5 ekipnih plasmana i 2 titule najboljeg natjecatelja.

Zlato: Ivano Ivanković (2 zlata), Marko Bošnjak, Antonia Marić, Martin Rakić, Denis Krešić, Petar Šimun Zovko, Mia Drežnjak.

Srebro: Mateo Barbarić, Lana Marić, Matej Šunjić, Iva Grbešić, Filip Dodig, Duje Raič, Ante Milićević, Marko Bošnjak.

Bronca: David Bevanda, Petar Šimun Zovko, Lea Krešić, Ana Drežnjak, Josip Bevanda, Lana Miljko, Mateo Barbarić, Matej Maslać, Antonia Marić.

Marko Bošnjak proglašen je za najboljeg mlađeg kadeta a Mia Drežnjak za najbolju djevojčicu u kicku.

Postignuti su sljedeći ekipni plasmani: ekipno 2. mjesto u sveukupnom poretku u borbama, ekipno 3. mjesto u vrtićancima, ekipno 3. mjesto u vrtićankama, ekipno prvo mjesto u kicku za dječake i ekipno 3. mjesto u kicku za djevojčice.

"Ovo je naš posljednji turnir u ovoj godini i ekipa je odradila odličan posao. Imali smo veliki broj pobjeda, predstavili smo se u svim uzrasnim skupinama i u svim disciplinama smo bili više nego uspješni. Dali smo priliku i jednoj novoj grupi našeg podmlatka i mogu reći da sam prezadovoljna njihovim nastupom." rekla je trenerica Klaudia Marić.

Otvoreno Prvenstvo Herceg Bosne se održalo u sportskoj dvorani na Pecari na 4 borilišta s elektronskom opremom Daedo.

Ekipu su vodili treneri Klaudia Marić i Boris Knezović.

Taekwondo klub Cro Star ima dosta aktivnosti i u posljednjem mjesecu u godini. Uskoro će se u Sarajevu održati trenerski licencni seminari, u klubu će se organizirati polaganje za učeničke pojaseve, djecu će posjetiti Sveti Nikola uz još neke klupske aktivnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close