U svojoj debitantskoj sezoni

Novi break Radnika u Mostaru za titulu prvaka

Klupa domaćih je uzela time out, krenula također s čovjekom više po izjednačenje, ali je golman gostiju nakon jedne intervencije, uzeo loptu i ispucao je u praznu mrežu domaćih za konačnih 2:4 i veliko slavlje njegovih suigrača.
Sport / Ostali sportovi | 01. 06. 2023. u 01:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

KMF Radnik je novi prvak BiH u futsalu. U svojoj debitantskoj sezoni momčad iz Bijeljine je prekinula dominaciju Mostar SG. Finalna serija se igrala na tri pobjede, na kraju je odluka pala u četvrtoj utakmici.

Radnik je uspio ostvariti drugi trijumf na gostujućem terenu. Očito je poraz u drugoj utakmici i sve ono što se dešavalo u dvorani ostavilo traga na ekipu iz Mostara, koja je u trećoj utakmici prokockala velikih 5:2, nakon čega je poražena na domaćem terenu, što se prethodnih godina dešavalo vrlo rijetko. Ovaj put je Radnik slavio čak dva puta.

Na samom terenu, gosti su prvi stigli do prednosti nakon svega tri minute igre. Dejan Pavlović ubacuje za Mirka Marinkovića koji postiže gol. Domaći su smatrali rukom, ali su suci pokazali na centar. Međutim, Mostar SG uzvraća vrlo brzo preko Bilala Jelića.

Mogao je vrlo Mostar doći do preokreta, ali je Danijel Ružičić u nekoliko navrata sjajno intervenirao. U jednoj akciji čak tri puta. Ipak, prije odlaska na odmor, Jelić sjajnim golom donosi radost svojim suigračima. U 26. minuti je uzvratio nekadašnji igrač Mostar SG, Dejan Pavlović, također sjajnim golom.

U posljednjih desetak minuta susreta gosti su odlučili riskirati, forsirati igru s golmanom - igračem. Međutim, treći gol nisu postigli
u igri 5-4, već se Stefan Rakić oslobodio svog čuvara, šutirao i savladao Ahmedpoura. Klupa domaćih je uzela time out, krenula također s čovjekom više po izjednačenje, ali je golman gostiju nakon jedne intervencije, uzeo loptu i ispucao je u praznu mrežu domaćih za konačnih 2:4 i veliko slavlje njegovih suigrača.

Kopirati
Drag cursor here to close